Τρεις διαφορετικές ταράτσες για το καλοκαίρι σου στη Θεσσαλονίκη - Brizola – BRIZOLA Steakhouse
1011
post-template-default,single,single-post,postid-1011,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Τρεις διαφορετικές ταράτσες για το καλοκαίρι σου στη Θεσσαλονίκη – Brizola

Brizola ταράτσα

Το μεγάλο συναίσθημα της φιλοξενίας σε ένα roof garden, στην ταράτσα, σε μια αυθεντική αυλή φτιαγμένη εξ ολοκλήρου με τα χέρια και φυσικά υλικά που χρησιμοποιούνται ακόμα από την αρχαιότητα. Παλιά πελεκητά ξύλα, πέργκολα, πήλινα αγγεία που αποθηκεύονταν το λάδι, μία παλιά ξύλινη πόρτα 150 ετών και ένας τοίχος με ασβέστη μάρμαρο σκόνη τσιμέντο και σκόνες ζωγραφικής.

Brizola ταράτσα

Όλα έργα τέχνης σε μία σύνθεση, από τον μεγάλο ζωγράφο τής πόλης μας, το Λάζαρο Πάντο, πάνω στο σκηνικό ταράτσας που μεταμορφώνεται σε μια αυλή χαμένη στον χρόνο με τους αρχιτέκτονες σκηνογράφους Γιώργο Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη.

Brizola ταράτσα

Το αποτέλεσμα, ένα σπουδαίο σκηνικό ελπίδας, για μία ονειρεμένη καλοκαιρινή νύχτα στην είσοδο της πόλης στα δυτικά. Το φως κομμάτι του σκηνικού απαλό σκορπίζει ζεστασιά και έρχεται μέσα από παλιές καμινάδες καπέλα θυέλλης. Το μπαρ ένα παζλ από πεταμένα παλιά έπιπλα, ακόμα ένα έργο τέχνης και το μενού ανανεωμένο, καλοκαιρινό μοντέρνο. Φρέσκα γεμιστά νιόκι με πορτσίνι σιγομαγειρεμένο μοσχαράκι και καρπάτσιο μαύρης τρούφας. Σπαράγγια φρέσκα φουρνιστά με γαλλικό κατσικίσιο κορμό και εξωτικό ταϊλανδέζικο dressing. Πανδαισία λαχανικών και φρούτων της άνοιξης με κόκκινη ρόκα ροδάκινο kale και σταγόνες κατσικίσιου τυριού με φρέσκο λεμονοθύμαρο. Και να μην ξεχνιόμαστε για μπριζόλα ερχόμαστε με σπάνιες κοπές πεντανόστιμες από όλο τον κόσμο.

Πηγή: parallaximag.gr